Powered By Blogger

Dark Side

...εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού...


e-mail:


BLOODY ROSE.....Dark Side.....BRPC.....BLOODY LINKS
BLOODY ROSE Feed.....Dark Side Feed.....BRPC Feed
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Jimmy Bloody Rose δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά προς αποφυγή!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2008

Jimmy Is Shutting Down...

Έχω βαρέσει μπιέλλα! Έχω βαρεθεί τα πάντα! Δεν θέλω να ξημερώσει! Δεν γουστάρω να ξαναπάω στη δουλεία (λάθος στον τόνο, αλλά δεν το διορθώνω, γιατί κάτι σημαίνει!!!)!



Σήμερα έφυγα τρεις ώρες νωρίτερα, γιατί βάφανε με λαδομπογιά κι η βρογχιτιδά μου χτύπησε κόκκινο. Ήρθα, ασχολήθηκα με το στήσιμο της ιστοσελίδας. Τα μάτια μου άρχιζαν να τσούζουν, οπότε και κατά τις 5 κι αφού γλάρωσα πρώτα στο Beverly Hills, αφέθηκα στην αγκαλιά του Μορφέα.



Οι οδηγίες στα χάπια που παίρνω γράφουν ως πιθανή παρενέργεια παραισθήσεις. Μέχρι τώρα παραισθήσεις δεν έχω, αλλά μού 'χει πηδήξει τον ύπνο τις τελευταίες μέρες βλέποντας είτε εφιάλτες, είτε τις πιο τρελές ανωμαλίες!



Σήμερα τ' απόγευμα λοιπόν, μεταξύ άλλων είδα στον ύπνο μου την ακατονόμαστη να προσπαθεί να μού βρει γκόμενα. Κι η ανωμαλία δεν ήταν αυτή, αλλά που ούτε στον ύπνο μου δεν μπόρεσα να σηκώσω το χέρι μου να φύγει καμιά ανάποδη μπας κι ισιώσει! Αντιθέτως καθόμουν σα μουρόχαβλος μαλάκας για άλλη μια φορά, να την κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό σαν ζαβλακωμένο κι εκείνη να λέει τις μαλακίες της!



Θα προσπαθήσω να ξανακοιμηθώ κι αν ξαναδώ καμιά ανωμαλία, λέω να ξεκινήσω τα ηρεμιστικά! Μετά τους πνευμονολόγους και τους ωρυλάδες, με περιμένει κι εκείνος ο γιατρός να μου φορέσει τη μπλουζίτσα με τα μακριά μανίκια ανάποδα!



Don't do anything!

Jimmy is shutting down...



ΥΓ. Το παρόν γράφτηκε υπό τη ακρόαση του Radio 297 .

Βρε, Τί υπέροχο μπαλαντοραδιόφωνο που έφτιαξα!

Αααουχ, άντε καληνύχτα! Κι όνειρα γλυκά, ήρεμα, γαλήνια, ερωτικά, αλλά όχι ανωμαλιάρικα!