Powered By Blogger

Dark Side

...εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού...


e-mail:


BLOODY ROSE.....Dark Side.....BRPC.....BLOODY LINKS
BLOODY ROSE Feed.....Dark Side Feed.....BRPC Feed
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Jimmy Bloody Rose δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά προς αποφυγή!

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Στην Κατουροχώρα Αδερφές μου!

Στην Κατουροχώρα Αδερφές μου! Στην Κατουροχώρα!



Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω σε μία χώρα που όλοι έχουν μάθει να γαμάνε! Γαμάνε σχεδόν από τη κοιλιά της μάνας τους -ίσως και τη μάνα τους!- και θα εξακολουθήσουν να γαμάνε μέχρι να τους πέσει η πούτσα τους στα βαθειά τους γεράματα. Πολύ φοβάμαι ότι το φέρετρό τους θα χρειαστεί να έχει μια καμπύλη κάπου στη μέση, ένα εξόγκωμα, όχι για να χωρέσει την νεκρή πούτσα τους που ούτως ή άλλως αυτή θα 'χει απονεκρωθεί από καιρό, αλλά για να θυμίζει σε όλους το πόσο καλοί γαμιάδες υπήρξαν στη ζωή τους!



Και γαμάνε παντού και πάντα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, στο δρόμο, στη δουλειά τους, στο σπίτι τους, στο γήπεδο, στο κυριλέ κλαμπ το βράδυ του Σαββάτου -με τη γκόμενα να τους πιάνει τ'αρχίδια σα να παίζει κομπολόι! ΧΑΧΑ!-, στις κομματικές οργανώσεις και γενικώς σε κάθε οργανωμένο πολιτικό φορέα όπου συγκεντρώνονται για να τραβήξουν μαλακία όλοι μαζί παρέα. Γαμάνε τους πάντες και τα πάντα! Τους υφισταμένους τους, τους προϊσταμένους τους, τους γονείς τους, τα παιδιά τους, τους συντρόφους τους, τους γείτονές τους, κάποιον που συνάντησαν τυχαία στο δρόμο, στο σούπερ-μάρκετ, οπουδήποτε!



Αυτοί είναι οι μόνοι που έχουν αυτό το δικαίωμα, να γαμάνε οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο γουστάρουνε, γιατί πολύ απλά έτσι τους κάβλωσε! Γιατί είναι οι μόνες καβλωμένες αυθεντίες και πρέπει να χύσουν κάπου το οργισμένο δίκιο τους!



Και πρόσεξε μικρέ μου, μη τους πεις ποτέ ότι έχουν άδικο κάπου, ότι κάπου διαφωνείς και δεν είσαι διατεθειμένος να παίξεις το παιχνιδάκι τους, γιατί για να νικήσεις στο πόλεμο μαζί τους θα πρέπει να είσαι πιο καβλωμένος από δαύτους! Να γίνεις λίγο πιο αρχίδι από δαύτους και να κερδίσεις το διαγωνισμό γκαρίσματος, γιατί αλλιώς για άλλη μια φορά θα είσαι ο μαλάκας της παρέας που θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του και να υποχωρήσει. Στην τελική μπορεί να έχεις καταντήσει και 'συ σαν αυτούς τους μπάσταρδους, αλλά τουλάχιστον θα'χεις νικήσει τον πόλεμο!



Τώρα αν πάλι δε θες να αλλοιώσεις την ψυχή σου, δε θες ρε παιδάκι μου να καταντήσεις ένας στρίγγλος, υστερικός, τρελός χωρίς ζουρλομανδύα, τότε δεν έχεις παρά να φύγεις από αυτή τη χώρα, γιατί αυτή εδώ η χώρα είναι η χώρα των "Γαμάω"!

Γι'αυτό σας λέω αδερφές μου, στην Κατουροχώρα!

Στην Κατουροχώρα αδερφές μου! Στην Κατουροχώρα!



ΥΓ.#1: Μη γαμάτε τόσο και στραβοπουτσιάσετε!

ΥΓ.#2: Το οργισμένο blog επέστρεψε και σ' όποιον δεν αρέσει να πάρει τ' αρχίδια μου και στα τσακίδια! Να πα να γαμηθεί!

ΥΓ.#3: Το παρόν δημοσίευμα είναι αφιερωμένο για τα δύο χρόνια του "Dark Side" που κλείσανε αρχές Αυγούστου!

Φιλιά στη μούρη,

Jimmy Bloody Rose.