Powered By Blogger

Dark Side

...εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού...


e-mail:


BLOODY ROSE.....Dark Side.....BRPC.....BLOODY LINKS
BLOODY ROSE Feed.....Dark Side Feed.....BRPC Feed
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Jimmy Bloody Rose δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά προς αποφυγή!

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2011

Η Διαφορά Της Πουτάνας Κατ' Επάγγελμα Με Την Κατά Συνήθεια Πουτάνα

...είναι ότι η πρώτη μπορεί να νοικιάζει για λίγο το κορμί της στους πελάτες της, αλλά την ψυχή της ποτέ, ενώ η δεύτερη πουτάνα γεννήθηκε, ως πουτάνα την ανέθρεψαν να γίνει, αρχιπουτανάρα κατάφερε κι έγινε, ως πουτάνα θα πεθάνει κι ως πουτάνα θα λιώσει το κορμί της.

Δηλαδή το μόνο πράγμα που θα της έχει απομείνει για να σαπίσει, γιατί η ψυχή της θα έχει ήδη σαπίσει προ πολλού! Από εκείνη τη στιγμή που πρωτοπούλησε την ψυχή της. Μη ρωτάς! Ούτε η ίδια δεν θυμάται πότε ήταν! Μετά της έγινε συνήθειο... Κι ως γνωστόν πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

Επίσης οι κατά συνήθειο πουτάνες είναι τόσο, μα τόσο πολύ ψωνισμένες με τον άρρωστο, εγωπαθή εαυτό τους που πιστεύουν πώς όλος ο αντρικός πληθυσμός τραβάει μαλακία με την πάρτη τους!!! Έτσι όπως κάνουν κάποια αξιολύπητα "σκυλάκια" που έχουν να τους ακολουθούν! Στην πραγματικότητα το μοναδικό αίσθημα που προκαλούν οι κατά συνήθεια πουτάνες -ή αλλιώς πουτάνες στην ψυχή- στο μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού είναι τάση προς εμετό και περιστασιακή -για όσο βρίσκονται μπροστά τους- στυτική δυσλειτουργία!

Όσο για τα "σκυλάκια" που τους ακολουθούν -για τους δικούς τους λόγους, αναλόγως την περίπτωση!-, να ξέρουν οι κατά συνήθειο πτάνες ότι όσο "τυφλός" -οικειοθελώς ή μη!- είναι κάποιος, καταλαβαίνει! Πάντα καταλαβαίνει κι έτσι αργά ή γρήγορα ένα φαινομενικώς πεκινουά δεν αργεί καθόλου να μετατραπεί στον πιο άγριο, πιο ατίθασο λυσσασμένο λύκο! Έτοιμο να ξεσπάσει προς κάθε ανεκτή μέχρι πρότεινως συμπεριφορά!

2 Comments:

Anonymous Αθανασία said...

Αχααααααααααχααααααχαααααααααααχααααααααχααααααααααααχαααααααααααχααααααααααααααα!ε,λοιπόν ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ, Τζιμάκο όταν είσαι έτσι!όταν σε πιάνουν τα..μπουρίνια σου,ή τα...'τσουνάμια'σου ίσως?και τα χώνεις χοντρά...ε,εχμ ναί γιανά σοβαρευτώ τώρα όμως, (μην αρχίσεις και μου τα χώνεις,κι εμένα στο τέλος)...ε,έχεις δίκιο..χίλια δίκια έχεις γιανά πώ,την αλήθεια ε, έχω τύχει να κάνω πολύυ παρέα κάποτε στα χρόνια της εφηβείας μου με ένα τέτοιο ξέκωλο,(και μάλιστα τύχαινε να είναι, και η καλύτερή μου φίλη αυτή) αλλά τέσπα έκοψα μαζί της μετά, από καιρό επειδή έκανε πολλά που δ ε μου άρεσαν καθόλου και μου'φαγε,και έναν γκόμενο τότε....και ειδικά γι'αυτόν μου'χε στοιχίσει πολύυ τότε επειδή ήμουνα,πολύυυ καψούρα μαζί του και καταλαβαίνεις...ε, το ωραίο είναι πως...έτυχε να την συναντήσω (και μάλιστα στο χώρο που πηγαίναμε μαζί σχολείο τότε) τώρα το π ως βρέθηκα ξανά εκεί τεράστια ιστορία) μετά από 20χρόνια?...κάπου τόσα..άντε 19...και μάλιστα έμαθα π ως ήταν και παντρεμένη και με δυό παιδιά και μάλιστα ότι τελικά χώρισε...ε, τώρα το π ω ς τη παντρέυτηκε αυτός ο χριστιανός ο άντρας της..δε το ξέρω...μάλλον ή πολύυυ μαλάκας ή ντίπ για ντίπ,βούρλο πρέπει να ήταν δεν εξηγείται αλλιώς...γιανά παντρευτεί αυτήν,και γιανά της κάνει και δυό παιδιά...πάντως έχεις δίκιο...πολύ...φιλάκια...

Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2011 12:27:00 π.μ.  
Blogger MILOS-R said...

Συνήθως κοπελλιά μου, οι παντρεμένες είναι εκείνες που πέφτουν στην κατηγορία που αναφέρει το παληκάρι. Συνήθως...

Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2012 11:34:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home