Powered By Blogger

Dark Side

...εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού...


e-mail:


BLOODY ROSE.....Dark Side.....BRPC.....BLOODY LINKS
BLOODY ROSE Feed.....Dark Side Feed.....BRPC Feed
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Jimmy Bloody Rose δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά προς αποφυγή!

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2023

Μήνυμα Ελήφθη...! Αντίο Σου!

Το έλαβα το μήνυμα σου! Άλλωστε ήταν τόσο ευγενική και διακριτική η "κλανιά" σου χτες το πρωί, αλλά και σήμερα τ' απόγευμα και τις προηγούμενες μέρες που σε γυρόφερνα προσπαθώντας να σε πλησιάσω, που θα μπορούσε να έβγαινε και σε άρωμα!

Δεν πειράζει! Σιγά! Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια! Άλλος ένας έρωτάς μου που δεν θέλησε ούτε να με φτύσει! ! ! ! ! Δεν θέλω να αγχώνεσαι, δεν πρόκειται να σε ξαναπλησιάσω! Και μην ανησυχείς, η καρδιά μου έχει ένα "ελάττωμα"! Όποιος μπαίνει, δεν βγαίνει, ό,τι κι αν μου έχει κάνει, όσο σκάρτα κι αν μου έχει συμπεριφερθεί! Καλημέρες μπορεί να έχω κόψει πολλές, αλλά το 'χω κάνει μόνο και μόνο για να προστατέψω το Δημήτρη! Κάποιος πρέπει να το κάνει κι αυτό, όταν δεν το κάνει κανείς! Όμως, απ' την καρδιά μου, όποιος μπήκε μέχρι σήμερα, δεν μπόρεσε να βγει ποτέ! Επομένως, τους ανθρώπους που αγαπώ ούτε τους πολεμάω, ούτε τους εκδικούμαι! Μονάχα τους προσέχω και τους προστατεύω, όταν μπορώ κι όσο μπορώ!

Μάλλον για άλλη μια φορά πρέπει να μπέρδεψα την "ευγένεια" με το "φλέρτ"! Μην είστε τόσο "ευγενικοί", όταν κάτι δεν το πιστεύετε! Δεν χρειάζεται! 

Όμως, για πες μου κάτι τελευταίο. Αυτόν τον "ηλεκτρισμό", όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά μας, τον ένιωσα μόνο εγώ; Αυτόν τον "ηλεκτρισμό", όποτε συναντιώνται τα βλέμματά μας, μόνο εγώ τον νιώθω;

Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά εσύ κι οι άνθρωποι που αγαπάς και να χαμογελάς πάντα! Καλή συνέχεια στη ζωή σου! 

Καληνύχτα! Σ' αγαπώ!
Κι Αντίο Σου!

ΥΓ. Όταν βρω χρόνο, θα σου λύσω και το χρονικό κουίζ που έβαλα στη χριστουγεννιάτικη δημοσίευσή μου. Όμως τώρα δεν μπορώ. Πάω να πιω κανά ποτάκι για να χαλαρώσω, να ηρεμήσω λιγάκι, γιατί τα νεύρα μου τις τελευταίες εβδομάδες, για να μην πω τον τελευταίο χρόνο, είναι τσαταλιασμένα! ! ! ! ! 

Άντε γειά!

ΥΓ. Νο2-11/9/2023-02:18 :  Πάντως ήθελα να ξέρεις ότι σου είμαι ευγνώμων για δύο λόγους (κατά χρονική σειρά):

1ον: Γιατί μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια μ' έκανες να δω, έστω και για λίγο, τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα και με έκανες να χαμογελάσω ξανά, έστω κι αν αυτό το χαμόγελο κράτησε για λίγο!

και 

2ον: Γιατί, αν και θα μπορούσες όπως κάναν άλλοι έρωτές μου στο παρελθόν, δεν μου πούλησες έρωτα προς ίδιον όφελος! Αντίθετα, εσύ δεν γούσταρες (ή έπαψες να γουστάρεις) και ειλικρινώς μου το έδειξες. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την ειλικρίνειά σου αυτή! Δεν είναι ειρωνικό! Το εννοώ!

Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά!