Powered By Blogger

Dark Side

...εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού...


e-mail:


BLOODY ROSE.....Dark Side.....BRPC.....BLOODY LINKS
BLOODY ROSE Feed.....Dark Side Feed.....BRPC Feed
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Jimmy Bloody Rose δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά προς αποφυγή!

Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2006

...Και εγέννετω Dark Side!


To Σάββατο 12 Αυγούστου 2006 ξεκίνησα ετούτο εδώ το blog, ως μια ανάγκη ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ!
Το όνομα αυτού Dark Side με διεύθυνση http://alithia.blogspot.com .
Το βάφτισα έτσι γιατί σε αυτό εδώ το ημερολόγιο -ημερολόγιο συναισθημάτων- εγώ θα αποκαλύπτω και εσείς θα εξερευνάτε -όσοι έχετε την υπομονή και την περιέργεια- τη σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού! Του δικού μου Φεγγαριού!
Ενός Φεγγαριού που δεν έχει δεδομένο κύκλο! Όποτε θέλει αποκαλύπτεται κι όποτε θέλει κρύβεται κι αποσύρεται! Όποτε θέλει είναι ολόκληρο, όποτε θέλει είναι μισό κι όποτε θέλει εξαφανίζεται! Ενός Φεγγαριού που σπάνια αποκαλύπτεται. Ίσως δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ, όπως ακριβώς και η πίσω, η σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού!
Μα όταν είναι εδώ κι αποκαλύπτεται, λέει αλήθειες! Μόνο αλήθειες! Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε η ηλεκτρονική του διεύθυνση να είναι άλλη από αυτή.
http://alithia.blogspot.com
Σε αυτό εδώ το ημερολόγιο θα γράφω ό,τι αισθάνομαι για ό,τι μου κάνει κλικ και με ενέπνευσε να γράψω κάτι, συνήθως επειδή αισθάνθηκα κάτι έντονο!
ΕΝΤΟΝΟ
ΕΝΤΑΣΗ
Τα δημοσιεύματα μου θα έχουν πολύ ένταση! Για το λόγο αυτό παρακαλώ πολύ όποιος από εσάς δεν είναι κατάλληλα ψυχολογικά προετοιμασμένος να το αντέξει, ας μου αδειάσει τη γωνιά και να μου αφήσει ετούτη εδώ τη γωνιά του διαδικτύου ήσυχη!
Ευχαριστώ!
Jimmy Bloody Rose
Κορυδαλλός
Υ.Γ. Το Dark Side είναι "δορυφόρος" του Bloody Rose. Το Dark Side αποτελεί μια πιο προσωπική έκφραση ψυχής! Ή μάλλον καλύτερα το Dark Side είναι μόνο έκφραση ψυχής και τίποτα άλλο! Θα καταλάβετε στη πορεία...